❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Happy Go Lucky ;)
Monday, July 11, 2011 | 0 comments


korang korang, korang nak taw tak. hari ni . memang aku happy gile lah . but kaka aku sedih. BUT BALAK DIA PERMAINKAN HATI DIA. memang sial mamat tu. nak je aku gi serang dia . but akak aku tak bagi. kecot sangat doo. okey la. aku happy sebab orang yang aku suke (FORM 3) tu, kirim salam kat aku . hahaha. aku ingatkan dia BENCI AND MENYAMPAH kat aku semenjak dia taw aku suka dia. ermm. kalau korang , of coz happy gak kan ?

mase balik tu , membe dia, A________  cakap kat aku ni ha awek __Z______ . hahar. aku balas. aku sepak gak kang kau ni . pastu si ? tu tengok aku.. mungkin dia marah atau lain lain . aku pon malu gak bile dia pandang semacam kat aku. macam nak telan orang. seram = ='

bile dah sampai kat rumah , kakak aku cakap weh, ___Z______ kirim salam kat kau . belum sempat aku cakap, kakak aku dah cakap sumpah, kau tak caye kau tanye ain. kakakikikuku . dalam hati aku, angau ke mamat tu ? tetibe je nak kirim salam kat aku. kakak aku jadi mangsa posmen. WOW ^^

4:46 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*