❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Hancur Hatiku
Sunday, July 3, 2011 | 0 comments


yeahh, kali ni, aku nak cite sal kesedihan aku pulak. biasenye, aku cite mende yang happy. but. semalam. aku macam tak dihargai. btw, dalam keadaan mamcam tu, aku berthanks kat DIA . bab reply chat and layan aku. memamng hhapy and hacur bila dia cakap macam tu kat aku.

yeahh. dia taw aku suka kat dia. but, DIA BUAT DON'T KNOW je. okey. dy ckp dy just tok **D********** . and cakap suke hati aku la nak gila bayang ke ape ke ? syok sendiri ke. btw,, aku jawab. okey. aku memang suke kat kau. but, aku memang just tok SHAH IQRAM. and aq just nak suke-suke je ngan kau. tak terfikir pon sampai nak couple. 

kau menang DARE ! haha. btw,, mungkin ini kali terakhir aku suka kat kau. and lepas ni, KAU JANJI AKU TAK KAN SUKE KAT KAU LAGI.

3:55 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*