❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Cantik Blog Saya
Saturday, July 23, 2011 | 0 comments

korang nampak tak budak kat atas ni ? macam muke moyang korang kan kan kan ?haha kidding saja sayang . korang tengok tak blog aku ? dah baru kan ? cantik. well, sape la yang edit. biase nye, kalau aku suruh BUDAK tu edit, dia akan cakap TAHON DEPAN AKU EDIT. and bile orang lain edit, kena bayaran . BUT BILA AKU suruh dia edit, ish3, tak payang cakap. FREE TAW ? well, untung aku ade kakak yang pandai bab-bab blog ni and agak BENGONG SIKIT dalam pelajran . clik SINI untuk kakak saya punya blog

btw, aku mamang suke blog aku sekarang, but, MANE MOUSE yg miera buat ? MANA RIGHT CLIK ? mana pic KAKAK ANGKAT  aku ? mase aku bukak- bukak je blog aku, TERKEJOT NAK MASOK KUBO aku taw? dalam hati, LAWA GILE BLOG AKU . =,= 

humm. aku taw sangat korang jeles kn kn kn ? haha kidding la budakk 1 kau ni kan. aku nak gurau-gurau pon nak menenking . WTH baby ? OHH YEAH?? you're HATE me ? go headd la budak ! kbaii ^^_


11:47 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*