❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Awak Berubah Dan Sombong
Wednesday, July 13, 2011 | 0 comments


secara jujur aku nak cakap kat kau sorry la ye. aku pon nak kau tahu hati kawan selepas tolong buat sesutatu, but tak ucap terima kasih atau balas mesej aku. aku bukan sakit hati but aku KECEWA.  dulu kau la budak paling baik and lepas aku ajar kau, kau selalu ucap THANKS  but sekarang, mesej aku pon kau tak balas .

mase mule-mule aku ajar kau edit gmbr macam ni (kat bawah) , kau teros mintak emel ngan passwed aku  kononnyer nak editkan blog  but, mungkin kau saje umpan aku bia aku ajar kau macam mane nak edit pic tu .aku pon ajar lah kau 1 per 1 . pastu, kau terus jadi baik ngan aku selalu like gmbar aku, status aku , and cakap, kalau x oke sal blog kau, gtaw aku, punye happy aku time tu but bende tu sume tak lame x sampai 3 hari, kau berubah.



kali ni, kau suruh aku ajar edit style ni pulak (kt bawah)   but sebelum tu, kau ade fikir tak ? aku ade suruh kau tolong sikit2 pasal blog aku and cakap kalau boleh,, boleh, kalau tak boleh, tak pe but, KAU LANGSUNG TAK BALAS mesej aku . balas pon dengan 1 perkataan INYA-ALLAH . tu jer. mase kau suruh aku ajar style edit gambar macam ni, aku laju je cakap ngan kau . but bile aku dah bagi , kau buat bodoh. tak langsung tak balas mesej. yer aku taw kau busy . but takkan nak balas mesej aku pon tak sempat ? mase aku bagi kau care-care edit pic macma ni, kau tahu tak macam mane hati aku ? dah lah tak balas mesej, nak cakap thanks pon susah.



okey aku taw post ni MUNGKIN sakitkan hati kau but aku terpakse . semoga berjaya edit pic yang macam mane kau nak tu 

6:09 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*