❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
jamuan pengawas at genting
Sunday, July 3, 2011 | 0 comments


haha. aku tak saba nak pergi jamuan pengawas kat genting. memanga la aku pernah pergi genting, tapi ngan family.kali ni, aku syok sangat sebab ngan member, kakak angkat and abang angkat. tak lupa jugak, WITH MY EX. ermm. aku dapat rasekan memang happy la kat sana

sepatutnya kiteorang pergi KELA ADVENTURE CAMP. tapi, dibatalkan. because, kite orang pergi 15-17. and time kiteorang nak pergi tu, ade sekolah lain yang pergi kela. .mase tu, ketu pengawas cakap. okey. saya rasa, mungkin camping dibatalkan. kiteorang sume cakap laaaaaaa. tak best lah. TETIBE DIA CAKAP.hey, nanti dulu, tapi mungkin kite pergi genting.wohaaaaaaaa . sume melompat kegembiraan, ketua pengawas happy je tengok kiteorg.

ermmm, membe aku cakap, elly, kalau pergi sana, aku nak dengan kau. aku cakap. kau kan BFFFFFF aku, of corse aku dengan kau. dia cakap okey. elly, aku tak nak naik roller coaster. bhaahahahahah. tergelak aku. rupe-rupenya, membe aku takot naik roller coaster. hahaha. kelakar la membe aku n. kakakakaka

but, dalam diam. aku kesian jugak ngan memebe aku. aku cakap. ahh. aku tak peduli, aku nak naik rollercoaster jugak. and dia cakap boleh kalau nak naik . tapi kite naik flying dragon je la. hahahh. tak nak. yang tu aku takot. aku nak. naik roller coaster yang tebaik. . WHAT ? macam nak pengasan dia dengar aku cakap. btw,, aku tetap dengan plan aku. NAK NAIK ROLLER COASTER TERBALIK. 

okey. sampai sini je lah. nanti korang pandai-pandai la bace. thnx




1:31 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*