❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Yeahhh , , Aku Jeles @@''
Monday, June 27, 2011 | 0 comments


okey ! aku ngaku yang aku suka kau <--- nama dirahsiakan . but, mase aku tengok kakak aku chatting , eply comment dengan kau. sape yang tak jeles ? and aku pon tak tahu lah yang aku suka kau . hentam bin bedal binti belasah je la --,--''. ermm. sakit la jugak hati aku bile tengok kau layan kakak aku lebih-lebih. kenapa aku jeles ? SEBAB AKU SUKA KAU BONGEK!

aku nak cerita, macam dah tak de mood. sebab terlampau jeles. and masa kakak aku cakap weh, ade budak jeles lah kite eply-eply comment. dia cko WHO ? kakak aku cakap. tahu-tahu je lah. dia still cakap WHO ? kakak aku cakap;;'' adeq aku leeerr. dengan selambe dia cakap oo. semak je. suruh dia join sekali lah. kakak aku cakap macam mane dia nak join kalau dia ade kat sebelah aku ? 

sampai situ je kot aku baca diorang punya chat. sebenarnye, ade banyak lagi. tapi aku tak sampai hati. hehe. jeles la katekan....dah lah. abes cite. aku malas nak cite. TAKDE MOOD ! papaii ^^,

11:24 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*