❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
TIDAK !
Friday, June 3, 2011 | 0 comments



hari ini aku nak cite one more story . ni tentang ex aku dulu. aku memang tak suka ex aku, semenjak aku couple dengan dia ! serious aku cakap. mase aku couple dengan dia, aku tak pernah bahagia, x pernah rasa happy and aku tak pernah suka kat dia ! kalau kau bace blog ni kan MOHD AZRUL FAHMI . kau anggap lah aku dengan kau tak pernah ade ape-ape okey ! ^^;

aku tak tahu kenapa aku boleh jumpe kau mase aku tengah bawak motor ? sebenarnye ape hikmah disebalik ni ? ohh no, korang janagn cakap yang aku dijodoh kan sama dia. TIDAK ! sebab aku tak suka dia ! menyampah ! ermm. mase kiteorang couple dulu, x de pon jumpe sampai macam ni kan ? ape-ape jelah !

aku tengah bawak moto. mase tu , aku nampak ade budak laki-laki pakai baju merah lari sambil tengok aku. aku nak cam muka dia, tapi tak dapat. lari laju sangat KOT. and mase aku nak belok kiri, (pergi taman saga) aku dengar si fahmi tu terjerit-jerit name IKMAL (ex aq jugak)  mase aku nak balik rumah, kene belok kana. tetibe si fahmi and ikmal pandang aku. naseb baek moto yang aku naik tu tak terbabas -,-''. eeeee. korang bayang kan kalau motor bapak aku terbabas ? macam mane keadaan aku ? mesti fahmi and budak-budak lelaki tu ketawa kan aku kan ?  btw, kejadian tu secara tidak sengaja. lagioun, aku nampak muka dia sekali imbas je. tu pon aku tak pasti fah ke bukan ? bab bile tengok gaya rambut dia, sebijik macam fahmi. xpe. nanti bila dah naik sekolah, aku boleh tanya dia kan ? okla. aku malas nak cita lagi. sebab cita yang aku tulis ni pon dah habis. tata (:
5:43 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*