❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
menggali semula kenangan manis di johor
Friday, June 3, 2011 | 0 comments

friend..friend..friend... how are you today ? macam mana dengan awak punya holiday ? sorry ya.(: saya suka pergi holiday di kampung sahaja. sebab saya suka berjumpa dengan sedara-mara saya. yela. diorang sume dok kat johor,. saya ? pahang you know! btw, i love my cousin although i'm far from others.

onn my cousins, korang semua tak rindu kat kakak-kakak yang dekat pahang ni ker ? ooo. xpelah kalau korang tidak merindui saya >< nur elly aqilah>< dan >< nur elly aliah><. merepek la pulak aku ni ? angau ke hape ?entahla. aku pon tidak taw .ermm. ye lah, tengah2 malam update blog. tak ke gila namanya itu ? oh, i also miss my old neighbour la! >< nurul sakinah and >< mohd firdaus>< their siblings >< farhan >< and nurul aka lolon ><.. ermm. tak tahu kenapa tiba-tiba sahaja rasa rindu dengan mereka. yang paling aku rindu, SCANDAL saya, sakinah zainudin. waaaaaa (buat2 nangis) . teringat kenangan kiteorg dulu. 

antaranya ialah :-
-----> curi buah kelapa dengan cara menari belle (:
-----> sentiasa ada bersama; kat sekolah , ngaji ang mase petang
-----> ejek budak belakang rumah, BEDEK-BEDEK. haha

saya rasa, yang paling menarik time curi kelapa. kan elly ? memang best gile la. tibe-tibe, mase tengah syok pecahkan kelapa tu, ade makcik nampak. teros kena sound -,-'' tapi kiteorang still buat bodoh. macam sakai kan ? haha. kiteorg pon bukan sekadar jiran, saya dengan sakinah, pergi sekolah sama-sama, ngaji sama-sama, rehat sama-sama. and segalanya sama-sama. kiteorg pon telah mendirikan sebuah group. (BNG)


B&G (5)
boys and girls (5)
-----> mohd firdaus ( timon)
-----> nur elly aliah (bawang putih)
-----> nurul sakinah ( bawang merah)
-----> nur elly aqilah (sawi)
-----> mohd rayyan nabil (cili)




1:07 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*