❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Single , Couple ? Mane Best ?
Monday, June 27, 2011 | 0 comments


hye. hari ni aku nak cite sal korang punya couple. and macam mana dengan aku . haha. tok pengetahuan korang , aku ni SINGLE . hahh. kesian kan . and aku nak tanye lah kat korang. couple or single. mane yang korang rase best and bahagia. ? 

soalan: SINGLE ATAU COUPLE ?

jawapan:

SINGLE :- 
  • bile kite suka dengan orang tu, mana ade orang marah. KECUALI,  kalau ade orang yang suka mamat tu or minah tu. x pon, GF / BF dia. hum.. masalah....
  • selalu dalam kebosanan -,-''
  • bebas . kalau kebiasaanya, balik sekolah, mesty jalan ngan kengkawan. but,  1 hary, ade mamat or minah yg single tu, jalan sebelah korang. tak de yg jeles kan ?
  • senang nak tumpukan pada pelajaran.
  • tak payah nangis kalau hati kite hancur atau hampa. kan happy namanya tu 
  • nak hang out dengan kawan-kawan korang yg lelaki ngan penpuan ? senang. 
  • mendisiplinkan diri
  • tak rasa susah hati nak fikir apa yang Gf / BF korang buat
  • Bf / GF tak marah kalau tak akan phone. sebab ? single lah ngekk


COUPLE :-

  • kalau nak dekat dengan membe orang yg lelaki atau perempuan, mesti kena ade BF / GF korang kan ? 
  • tak bosan klo membe tak nak kawan ngan kite. bab BF / GF boleh teman. tu pon kalau diorang baik. kalau kurang , jangan salahkan aku yer
  • selalu kena control. kalau sakit je, dipaksa makan ubat. kalau x makan nasi, mesti kena marah ! 
  • tergedik-gedik kat luar sana dengan BF / GF korang. so, semua tak suka
  • selalu stress
  • bila phone tak diangkat, message tak reply , start fikir yang bukan-bukan. cakap ade orang lain konon
  • setia ? insya-Allah ...
  • selalu kena fitnah kalau ade orang jeles. naye la kalau macam tu -,-''
  • result exam. akan sentiasa berubah. sebab tak tenang fikir Bf / GF korang. wekkk :P
  • nak keluar dengan mmbe pon kena mintak izin BF / GF korang. kalau tertangkap kat luar sana, start menggedik, marah, sedih, tachink, merajuk. ehh, bkn sme ke tu ? 
  • selalu fikir pasal BF / GF korang kat luar sana. terutamanya, kalau lain sekolah. kan susah nak tumpukan pada pelajaran . .. 
  • kalau BF kite macam sakai , serabot , macam mana nak tahu mana baik & buruk ?

so, ambillah ikhtibar sedikit tentang apa yang saya cakap. aku bukan nak menghalang korang couple. aku just nak korang fikir betul-betul. uji BF / GF korang tu, setia ke x . korek dalam-dalam hati dia! tengok keikhlasan dia. 


12:35 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*