❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
saya minta maaf (:
Sunday, June 19, 2011 | 0 comments


tadi masa kat sekolah, ade budak nama mohd ikmal, aku cakap straight je la. nan ti korang tak faham. mase balik, dia cakap kau kenal shayiq ngan afiq tak ? aku cakap shayiq aku kenal. but afiq aku tak sure . dia cakap, afiq 6 tiara dulu, aku cakap kenal (;





dia cakap shayiq ngan afiq dok menggutuk aku semalam (khamis) . aku cakap, tak per lah wei, aku taw aku tak PERFECT macam diorang. nak kutuk tu, kutuk lah , aku pon boleh wat gak kan ? dia cakap, shayiq cakap aku gedik ,_______(secret)________, and macam-macam lagi lah. 

an d bile sampai je rumah, aku terus text si shayiq tu. but tak ngaku. dia cakap dia tak kutuk aq pon. but aku tak percaya. and time tu jugak aku rasa dia best friend terbaik aku. tapi aku salah ! aku terlalu bodoh ! *pandai sikit-sikit je*

and kiteorang selesai kan masalah di dengan CARA BERBINCANG . (mcm cple) hahaha. tak sampai 1 hari, all the problems are settle . lega sikit aku rasa. and to ayiq, aku mintak maap sebab tuduh kau macam-macam. i'm very-very really-really sorry. *saja sala tulis*

and kepada MOHD IKMAL , siap lah kau budak !! ~~~
1:47 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*