❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Orang - Orang =='
Monday, June 13, 2011 | 0 comments

humm. mase hary jumaat, pukol 3 lebih kot. aku and family da sampai kat kampung. mak ngan ayah aku suruh tido. bab da lewat kot. tapi aku dengan kakak aku boleh online lagi. huhuh. lepastu, kiteorg nak tido. tapy mate ni tak boleh nak kejam la. macam tak ngantok pon ade. last2, aku ngan kakak aku, tak taw nak buat ape, kiteorg mulakan cerita. macam-macam orang kiteorang ngumpat hahahah. kakak aku cakap, kalau bercerita, nanti ttibe2 terlelap. aku ape lagi . gi la bukak cite sal kakak angkat aku yang PERASAN ! ( form 2) kikiki. 


*******************************************



bual punye bual, dah pukul 6.00. kakak aku dah ngantuk, tapi aku tak bagi tido. takot. tibe-tibe, kakak aku suruh temankan dia pergi toilet. hehe. ^^, tyme tu jugak lah tak de air, and, mase aku pusing belakang, aku tengok langsi kat bilik nenek aku bergoyang. macam ade sesuatu nak masok. dalam pale otak aku ni, taw nak menjerit. tapi tak terkeluar. bulu roma aku da naik .. tiba-tiba, aku nampak nenek aku,. fuhhh aku ingat hantu tadi. nenek aku cakap  air takde, pergi bilik air belakang (kat luar) amek air. tak pon, kencing kat sana je. kakak aku ngan aku dah pandang antara 1 sama lain. kiteorg penakot. dah la kat luar tu gelap. pastu nak pergi berdua je. last-last, kiteorg pergi jugak. mase kat luar tu, aku carik selipa aku. ttibe kakak aku cakap HANTUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!! kakak aku tarik aku and lari masok dalam balik. sampai kat dalam, kiteorg gelak. hahahahaha..

nenek aku cakap kenapa jerit- jerit.? kiteorg diam je. pastu kakak aku cakap qila, cepatlah. aku dah tak tahan ni ! kiteorg pergi. ha! kali ni, giliran aku pulak nampak mende tu. aku cakap, akak, ape tu ? tapi aku takde la jerit and lari seterok kakak aku tu =='  kakak aku cakap bende tu lah yang aku nampak tadi ! dalam hati aku, aku fikir, minatang apakah itu ? pastu kiteorg pergi je lah toilet. walaupon takot

.................... dah pagi pon. matahari pon dah tegak, baru nak bangon. pastu aku pon bersiap la. bab ade jemputan kawen. bile aku dah siap, aku nak naik kereta, aku terpandang satu mende tu. YA ALLAH !!!!! rupenye orang- orang yang aku ngan kakak aku nampak malam tadi. ishhh. atok kau ni buat orang- orang, kat sebelah kebun or hutan, aku pon tak tahu,. asal tak nak  buat kat dalam hutan ? bia semua orang mati bila tengok. dah la buat kat hutan, pakai baju putih. sape yang tak trauma bila tengok ? pastu, kayu yang atok aku gune, panjang, bile malam, nampak macam terbang. eee. menyeramkan ! naseb baik atok aku gune baju T-shirt biase. kalau dia buat orang - orang tu guna baju kurung, pastu letak kat kayu tinggi-tinggi macam mana ? tak ke nyaye ? ok la. byebye (;
11:14 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*