❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
i'll cry when saw GRASSHOPPER
Tuesday, June 21, 2011 | 0 comments


hari ni kelas aku ade buat eksperiment sains. pasal belalng mende tah -,-'' pastu, setiap orang kena bawak 5 ekor belalng. kalau tak de belalang, cari lipas atau cengkerik. eeee. menggelikan. aku tak bawak 1 pon belalang. sebab aku takotdengan belalng . mase diorang maen belalang dalam kelas, aku punye lah menjerit sekuat-kuat hati ! takot. kalau dah taw aku takot belalang, buat ape tunjuk and bagi kat aku ? memamng aghak bangang disitu : * 

**********************************
ok. eksperiment da selesai. and mase tok rehat. lepas rehat je, aku teros masok kelas and balajr. balajar ! blajar ! blajar !  .. dah sampai mase nk balik. ade lagi 2 mase kot. sebab lepas math, bi. aq suke! diorang  maen campak-campak belalang. pastu cakap. elly, kat tudung kau ade belalng lah. aku cakp tipu je lebeh. menyampah aku -,-''. ok. aku baling ekh ? TAK YAH LAH BUNGOKKK ! . hahah. taw kecot. bengong kan diorang ni ? 

and tetibe, ikhwan cakap nak balik belalang kat aku. aku cakapbaling lah. tak kan berani punye (:. *belagak sgt aq ni* ok. 1..2....3.. . oh mak kau. aq tgk diorg balik kertas kat aku. bile aq tgk xde pape pon. ttibe membe aku jerit, elly, ade belalng kat tudung kau. time tu jugak lah aku melompat. tipu lah. mane ade. ade. kau tak caye tnye taj. ehh elly, ade lah. besar pulak tu . 
waaaaaaa. time tu jugak aku rase nak nangis. yeahh, i know that i'm gedik . ):

mase nak balik ? lagi terok kau kena. memang dah nangis pon. yang diorang cakap. wehh, za'ai nangis. *za'ai is my father* and aizat cakap, weh, dah lah. nanti dia bagitaw za'ai, mampos aku . okey. larilarilarilarilarilari..kkikikikikiiiiikkiikikiiiikikkiki. time tu jugak aku tergelak.

okey. bye (:

4:08 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*