❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
I Will Crazy , But, Thanks
Tuesday, June 14, 2011 | 0 comments



arghhh!!! asal result exam aku kali ni terok gile ha ? aku baru dapat 2A. mne lgy A ? tak kan 2 je kot. hummmm. STRESSSSS gile aku ngan result aku kali ni ! memang bangang betol la. agaknye, memang betol cakap budak tu . AKU PANDIR. btw, aq rase kau ngan aku same je pandir ke tak. -,-''

MATH   #   ???
SAINS   #    52  ---> c
SIVIK   #  86 ---> A
SEJ   #    55 ---> c
GEO   #    57 ---> c
SENI  #    ???
AGAMA   #   82  ---> A
BM   #    65 ---> B
BI    #    60 ---> C
PJPK    #    50 ---> C
KHB    #    55 ---> C

korang dah tengok kan ? bertapa teroknye aku ! haha. aq aku paling suke, BM. aku tak buat ringkasan (20M) . and mase aku tahu yang aku tak buat ringkasan, hati aku tak pernah tenang. tapi, setelah cikgu bagi kertas masing-masing, aku rase nak nangis pon ade, and nak melompat kegembiraan. aku tak sangak yang cikgu BEGITU BAIK . hahah karangan aku, banyak ejaan salah, format salah, huruf besar , kata imbuhan. tapi cikgu boleh bagi 34/40. tapi markah aku still 65. B pon. B la. bab aq x kesah sangat kalau B tu. sebab aku tak buat ringkasan. memanglah layak dapat 65. cik aku cakap, naseb baik karangan aku dapat skore. kalau x, and tok pengetahuan korang, 65 tu cukup-cukup B taw. tu yang aku gembira. ^^,


pastu., ary isnin aku tak datang sekolah. membe aku cakap, Agama ade SEORANG je yg dapat A. tapi diorang semua tak tahu siapa. aku pon tak tahu la sape. bab aku tak datang. aku bulat-bulat fikir Aizat, or Mastura dapat A. bab base ujian 1, kiteorang semua markah sama ( 90% ) tu yang aku fikir diorang, and aku mati-mati fikir aku FAIL. but membe aku cakap, kau xyah risau, kau tak fail pon. and mase aku sampai sekolah pagi tadi, membe aku lagi sorang cakap, elly, agama ade sorang je dapat A. pastu aku jawab aku ? berapa ? she reply aku tak tahu. ustazah tak nak bagitaw. hati aku bertambah debar.. seram gitu,,, hahah. and mase rehat, aku pergi jumpe ustazah, aku cakap nak kertas periksa. mule-mule ustazah macam tak nak bagi je. tapi, disebabkan alasan aku, nak buat pembetulan, ustazah bagi kot. kikiki. YA ALLAH ! terkejut giler aku mase tengok result aku. rase macam nak pengsan je. sebab aku memang tak sangka aku paling tinggi. (kot) bab diorang cakap A sorang je. 
aku tak sangka, kenapa aku punya agama mesti tinggi. mungkin aku pernah sekolah agama kot mase kat johor dulu. pastu stop bab kene pindah pahang ! RUGI !


ermm. okey la ! kalau result aku da dpt lgy, nnt aq cite taw. tata ^^,



3:25 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*