❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Oppss ! SORRY !
Monday, May 23, 2011 | 0 comments
dear felling,  


korang nampak kan gambar kat atas tu ? sory la. aku bukan nak menunjuk gambar aku. aku cuma nak menerangkan, kenapa aku edit "YOU'RE IN MY HEART". ni kes aku ngan mohd azrol fahmi je. yg lain2x tu, dikecualikan.hahah ;)

aku edit pic macam ni, sebab aku nak tunjuk kepada fahmi tu! xpela. selame ni, orang yang aq couple, tahan sebulan je, pastu AKU MINTAK PUTUS. (bkn playgirl) aku putus bab aku tak tahan ngan perangai diorg.daripada terseksa, baik bebas kan ? okey la. balik pade cite kite tadi. aku edit mcm ni, bab nk tunjuk kat fahmi. moga2x dia bace la blog aku ni (aminn~).

aku dengan fahmi ni tahan 2 minngu. tak sampai la. lebih kurang 12 hari. yek eleh. belom ape2x, da mintak clash. kali ni, lain plak DIA YANG MINTAK CLASH. cite nye macam ni, mase hari isnin .hummmm  ~_^
(lepass punye lepass punye lepass punyee lepass) x ingat la derr! sowy. aku ngan membe aku ,SHAFIERRA. just nk test je bf kiteorg mcm mne. aq nk tgk smart kad (kad pintar) si fahmi tu last2, fahmi x bgy. aq xtaw la kenape. n then, fiera ckp, "elly, wat mcm aq, pure2 majok" aq pon. ckp, "okey (:" . pasa keesokkn harynya, si fahmi tu, mnx clash. mule2 mmg aq rse xnk. tpi bile aq pk bf aq yg HH tu mcm mne lak an ??erm. last2 aq ckp kt dy .OKEY ! FINE!. kiteorg pon clash la
~the end~

and , sekarang, aku ingat aku dah bebas. rupenye x . si ikmal ngan si fahmi tu tak habis2x nk mintak gmbr aq.. ko igt aq nk bgy ke ? mse aq cple ngan ko, aq ko terhegeh2x mnx pic aq? BERAMBOS la! PERGI dari hidop aq. heheh *( aq ni mmg, klo org yg pena skitkn aty aq, mmg aq xkn hormat dy, smpai aq msok kubo!)* huhuh :-D
WHAT EVER !!! =="

hahah. yg best lepas aq clash ngan si fahmi tu, aq da bole buli + belasah si ikmal tu.  WOW! hebadd :-D
yg ikmal tu palak, dengar je ckp aq ==" selenge ! hahaha :D.

okeyla. aku malas nk cite lgy. bab wat sakit aty aku je nk igt kenangan lame. TERLALU PERIT HATI INI. lOL XD
bye. JANGAN INGAT MASA PAHIT XD
5:30 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*